Más de 65 años fieles a nuestros valores:

Innovación, Mejora continuada, Calidad y eficacia

DESTACADOS

¿Que opinan nuestros clientes?


 • Muy contenta con el servicio recibido. Todos los tramites y gestiones fueron fáciles y ágiles. Totalmente recomendable para cualquier gestión inmobiliaria

  Mireia Navas Avatar Mireia Navas
  01/05/2022

  Estem molt contents d'haver contactat amb finques Vallhonrat per la compra del nostre pis. El tracte ha sigut excepcional, el nostre primer contacte ha sigut en Robert, hi ha sigut tot un plaer comptar amb la seva professionalitat en la cerca del nostre nou habitatge. Ens ha acompanyat en tot moment, ha sigut molt pacient, proper, des d'un inici fins al final de la compra. Recomano al 100% Finques Vallhonrat

  Aida Gustems vela Avatar Aida Gustems vela
  23/03/2024

  Gestió molt propera pel que fa al part personal i molt eficaços en la part més burocràtica, els tempos s'han complert com es van pactar. Gràcies pel tracte, especialment del comercial, en Robert i l'acompanyament i gestió final de la Núria Vallhonrat.

  David Avatar David
  06/12/2023
 • Gràcies a l’atenció i professionalitat del personal de Finques Vallhonrat especialment a la Núria Vallhonrat i a la Mercè per trobar la nostra llar.

  Neus Baig Avatar Neus Baig
  21/05/2023


  Encantat amb el servei, tant per la tramitació del lloguer, com per la resolució d'incidències. Molt recomanables.

  Javi S Avatar Javi S
  04/05/2022


  He alquilado y vendido con ellos y solo tengo buenas palabras hacia Vallhonrat. Siempre han tenido buen trato y son muy eficientes. Gracias.

  Alex Palop Avatar Alex Palop
  01/03/2022

REGISTRATE Y RECIBE NOVEDADES DE TU INTERES POR EMAIL

Registre

Compara