Més de 65 anys fidels als nostres valors:

Innovació, Millora continuada, Qualitat i eficàcia

DESTACATS

Què opinen els nostres clients?

 • Estem molt contents d'haver contactat amb finques Vallhonrat per la compra del nostre pis. El tracte ha sigut excepcional, el nostre primer contacte ha sigut en Robert, hi ha sigut tot un plaer comptar amb la seva professionalitat en la cerca del nostre nou habitatge. Ens ha acompanyat en tot moment, ha sigut molt pacient, proper, des d'un inici fins al final de la compra. Recomano al 100% Finques Vallhonrat

  Aida Gustems vela Avatar Aida Gustems vela
  23/03/2024


  Excel·lent servei, molt content del resultat que he obtingut amb els seus serveis. Han entès perfectament quines eren les meves necessitats, han trobat varis inmobles que encaixaven amb el que buscava, i m’han solucionat tot el procés de compra d’una manera ràpida i clara. Molt recomenable, seriosos i professionals.

  Joaquim S. Avatar Joaquim S.
  01/06/2021


  Sólo decir que todos que trabajan en Finques Vallhonrat son muy correctos, en presentación, en el trato y en ser informado cuando lo necesitas.
  Lo aconsejo, gracias Miquel, Mercé y Nuria.

  Force x Calistenia Avatar Force x Calistenia
  01/05/2022
 • Molt contents amb finques Vallhonrat, sempre ens han atès i resolt tots els dubtes que em tingut durant tot el procès de compra. Un especial agraïment al Miquel i la Núria per tot!!

  Mireia Tarin Herrera Avatar Mireia Tarin Herrera
  24/04/2024

  Tot molt bé: amables i professionals al mateix temps!

  Marc Raventós Cardona Avatar Marc Raventós Cardona
  07/07/2023

  Vaig encarregar-els-hi el lloguer del meu pis a Rubí i no puc estar més satisfet del resultat. Una setmana després d'haver-els-hi lliurat les claus, el pis ja estava llogat. La meva experiència ha estat positiva.

  Oscar P Avatar Oscar P
  14/06/2022

REGISTRA’T I REP NOVETATS DEL TEU INTERÉS PER EMAIL

Registre

Compara