finques immobiliaria historia

QUI SOM

HISTÒRIA

 

La trajectòria de Finques Vallhonrat en el sector immobiliari es va iniciar l’any 1956 amb Miquel Vallhonrat i Brau i el seu fill Pere Vallhonrat Guiu, que comptaven amb l’inestimable assessorament del seu gran amic Josep Colomer Fortino.

Els seus inicis van ser com a propietari d ́urbanitzacions sota el recolzament de la Llei del Sòl i la Llei de Protecció de l ́Habitatge de Renda Limitada del 15 de juliol 1954.

 

El consell

 

Amb el consell de Josep Colomer Fortino, que era administrador de finques, Miquel Vallhonrat i Brau va gestionar un expedient per edificar un bloc d ́habitatges de renda limitada. Va ser la seva primera incursió dins del món immobiliari

Els primers anys, Miguel Vallhonrat i Brau i el seu fill, Pere Vallhonrat Guiu, van ubicar Finques Vallhonrat, en l’antiga casa de la família, carrer Martínez Anido, número 6 de Rubí. Uns inicis modestos per un futur prometedor.

De fet, l ́any 1956, hi havia pocs emprenedors al sector immobiliari i Miquel Vallhonrat i Brau n’era un.

 

La urbanització de Ca n´Oriol, la va iniciar el Sr. Pous al 1957 i posteriorment la família Vallhonrat va seguir amb Ca n´Oriol mig, Ca n´Oriol alt i la Serreta, on va crear l´Avda. Estatut. També van parcel·lar i urbanitzar la Perla del Vallès, i part del Avets i de Can Serrafossà.

Començava una nova dècada, la dels setanta, amb nous reptes per l’empresa i molt treball per endavant.

A partir de 1970 fins 1977, Finques Vallhonrat, va obrir una nova seu a Barcelona, Ronda Sant Antoni no 46 entresol.
Amb el nom d ́Edifici Fortuna, l ́empresa va vendre l ́any 1972, el primer edifici de vivendes a Rubí.

La dècada de 1970

 

En la dècada del 1970, Finques Vallhonrat també treballava en la promoció i venda de sòl industrial. L ́any 1977 es va començar a vendre el polígon mixt de Can Rosés, considerat el millor polígon urbanitzat de Rubí. A partir de 1970, l ́empresa es trasllada a Rubí, el número 80 del Passeig Alfons Sala, actual Ps.

 

Francesc Macià, des d ́on Finques Vallhonrat segueix donant servei a clients i administrats. De totes, la major promoció venuda per l ́empresa va ser Residencial Nou Rubí al 1979.

 

Constava de més de cinc­-cents habitatges i formava part de l’última fase de les torres de Rubí. El treball i la família, han estat sempre vinculats a la història de l ́Empresa. L’any 1981 es va aprovar definitivament el Pla General d’Ordenació de Rubí, on es va actualitzar les normes urbanístiques i d’edificació. L ́empresa va renovar les seves instal∙lacions l’any 1994, restaurant la façana, i el condicionament interior van donar una nova imatge de modernitat i eficiència a l’empresa. La incorporació de Nuria Vallhonrat Miralles l ́any 1997 fa que l ́empresa continuï la tradició familiar.

 

L’any 2003, les exigències de la qualitat de Finques Vallhonrat es van veure recompensades amb el Certificat ISO 9001:2000 que ens van concedir. Aquest compromís amb el control de qualitat de totes les àrees de l ́empresa, es veuen reafirmades amb la renovació anual del certificat.

finques immobiliaria historia

Cinquanta anys i tres generacions. Són unes breus paraules que defineixen la trajectòria de Finques Vallhonrat dins el sector immobiliari, una empresa amb profundes arrels que mira cap al futur amb la confiança de la feina ben feta.

ELS NOSTRES VALORS

atencio telefonica personalitzada

Atenció personalitzada

El nostre interès gira entorn al client, per aquesta raó oferim i ens diferenciem pel tracte personalitzat.
millora immobiliaria continuada

Millora continuada

Ens preocupem d’oferir millores en els nostres serveis.
innovacio finques immobiliaries

Innovació

Innovem per millorar, com a garantia de qualitat dels nostres serveis
serveis de qualitat

Qualitat

La qualitat de servei al client, és el nostre màxim objectiu.
eficacia serveis immobiliaris

Eficàcia

Cerca permanent de la eficàcia dels nostres clients i associats.

Compara